בלוטת התריס אולטראסואנד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

12/08/2019 | 11:20 | מאת: אבי

אשמח לקבל תשובה מידות הבלוטה: בגדר התקין האונה הימנית: העובי 16 מ"מ, הרוחב 16 מ "מ האונה השמאלית: העובי 15 מ"מ, הרוחב 15 מ "מ האיסת'מוס בעובי 3.2 מ"מ מירקם הבלוטה: הומוגני משמאל וקשרי מימין קשר בולט שונה במידות 12*9*6 :מ"מ, באונה הימנית באספקט האחורי של הקוטב העליון בעל גבול חד וסדיר אוואסקולרי המירקם: ציסטי (ברובו) סולידי מעורב הסתיידויות : אין TIRADS 3 ממצא אקוגני נוסף בממדים 10*4*4 :מ "מ - 3 TIRADS. נוכחות קשרי לימפה : אין בלוטות הפרוטיס ובלוטות הרוק התת לסתיות בגודל ומרקם תקינים תודה רבה אבי

שלום רב. רושם שמדובר בקשר שפיר. עדיין לכל קשר מעל 1 סמ יש לשקול ניקור שלו לביופסיה. ממליץ לבצע במרפאתינו- שם מבוצע ע:י מיטב הרופאים והתשובה הראשונית ניתנת במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)