גוש בבלוטת המגן שהתברר שהוא שפיר.

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/08/2019 | 18:01 | מאת: חנן

מזה כ 19 שנים נתגלה אצלי גוש בבלוטת המגן. לאחר כל הבדיקות התברר שהגוש .שפיר. האם גוש כזה יכל להפוך משפיר לממאיר? אודה מאד על תשובתכם.

שלום רב. גושים בדרך לא הופכים לממאירים אלא באופן נדיר. הבעיה הינה שגושים ממאירים מאובחנים לעיתים כשפירים. לכן 4ם במעקב ארוך טווח הגוש אינו גדל- ניתן לשכוח ממנו. אם גדל לעומת זאת- מומלץ לכרתו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.-המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)