בדיקת אולטרסאונד: בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/07/2019 | 02:04 | מאת: יר

תוצאות בדיקת אולטרה סאונד: בלוטת התריס: אונה שמאלית 14*19*46 מ"מ. נמצא קשר בעל הדיות מעורבת עם אלמנטים נוזליים בגודל 5* 8 ס"מ, מוגדר היטב, לא הודגם קשר שולט. לא הודגמה היפרמיה באונה. אשמח לשמוע את דעתך....תודה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ מעקב אנדוקרינולוג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)