תקופת המתנה בין ניקורים

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/07/2019 | 18:01 | מאת: מירב

אם ניקור קודם לא הצליח (כי לא היה מספיק חומר והיה דם) האם יש תקופת מינימום שבה צריך לחכות לפני ניקור חוזר? מבחינת פציעה/ גירוי של הבלוטה? האם אפשר לערוך ניקור חוזר כבר אחרי שבועיים? תודה.

שלום רב, אפשר בהחלט. חשוב שיהיה מקום איכותי ובנוכחות פתולוג שיהיה נוכח בבדיקה. ניתן לבצע במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים ובנוכחות פתולוג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)