בדיקת usצוואר רקמות רכות ובלוטות צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

09/07/2019 | 21:05 | מאת: שירלי

שלום עשיתי אולרסאונד להלן הממצא : בלוטת מגן-איסטמוס-לא מורחב מרקם אחיד,אונה ימנית לא מוגדלת,הודגמו קשיריות היפואקוגניות קטנות . בנוסף הודגמה קשרית איזואקוגנית בגודל 0.8ס"מ אונה שמאלית לא מוגדלת לא הומוגנית עם מספר קשריות היפואקוגניות בגודל 0.7ס"מ חלקן מתמזגות אחת עם השניה בנוסף הודגמה קשרית רובה איזואקוגנית בגודל 1.3ס"מ שאר הבוטות תקניות בלוטות רוק פאראתיירואיד רקמות רכות תקני ללא בלוטות לימפה מוגדלות אני בת 53 שנה ללא מחזור ועוברת גלי חום אשמח לקבל את תשובתך תודה רבה !

שלום רב. אם אכן יש קשרית בבלוטת המגן בגודל 1.3סמ ממליץ ניקור שלה לביופסיה. ניתן לבצע במהיאות במרפאתינו והתשובה הראשונית ניתנת במקום (037645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

17/07/2019 | 09:58 | מאת: שירלי

שלום ותודה על תשובתך אולם האם ניתן להבין שזה סרטני או חשוב מאוד לעשות את הבדיקה במהירות או אפשר להמתין חודשיים שלוש....מודאגת קצת תודה רבה

24/07/2019 | 08:16 | מאת: שירלי

מודאגת קצת ולחוצה תודה על תשובתך לשאלה שלי אולם האם ניתן להבין מהתשובה שחובה לעשות במהירות או האם אפשר לחכות חודשיים שלוש ...או כדאי לעשות שוב אולטראוסד יותר מדוייק לפני הבדיקה תודה רבה

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)