בלוטות לימפה צוואריות מוגדלות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/07/2019 | 18:36 | מאת: ורקא

הרגשתי גוש בצוואר מצד ימין נייד עגול כמו גולה נשלחתי לעשות אולטראסוונג בתשובה : שתי בלוטות ליפמה מצד שמאל בגודל 2.4ס"מ זרימת דם תקינה מבנה תקין מצד ימין בלוטה בגודל 2.5 ס"מ זרימת דם תינה ומבנה תקין ובלוטה בגודל 2.4 ס"מ עם זרימת דם תקינה ומבנה תקין מה זה יכול להיות ? לציין לא הייתי חולה בזמן האחרון בבדיקות דם תקינות לגמרי לא היה לי חום ולא הזעות ליחה ולא ירדה במשקל

שלום רב. לא נשמע מדאיג. יש להגיע לבדיקת רופא אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)