בלוטת התריס בדיקת דת פענוח

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/07/2019 | 07:21 | מאת: נתן

בדיקת דם thyroglobulin 317 בדיקת דם t4 53.6 בדיקת דם t3 20.9 נא עזרתך בפענוח

שלום רב. נשמע שיש פעילות יתר של הבלוטה. יש לגשת לרופא המשפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)