בלוטת התריס קשרית פענוח אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/06/2019 | 17:13 | מאת: נתן

שלום לך, ממצאיי us אונה ימנית רוחב 2.27 סמ גובה 2.53 סמ עומק 2.4 סמ מוגדלת מרקמה הטרוגני בלתי אחיד קשרית איזו אקוטית בקוטר 0.5 סמ הקשרית איננה היפרווסקולרית בביצוע בדיקת דופלר. תוכל לסייע בפענוח ? תודה מראש

שלום רב. נשמע שאין מה לדאוג. יש להגיע לאנדוקרינולוג למעקב בלבד. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)