תוצאות של בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

09/06/2019 | 15:36 | מאת: לירון

בבדיקת אולטרסאונד צוואר מצאו לי קשרית בבלוטת התריס,כל השאר יצא תקין. לא קיבלתי יותר מידי מידע על מה שמצאו אלא רק הפניה לרופא אנדוקריני שיכול לקבל אותי עוד חודשיים ואני סקרנית לדעת מה זה אומר.. באונה הימנית מצאו קשרית דלת הדי 1.4 סמ, עם הסתיידויות מוקדיות בתוכה. אשמח לדעת מה זה דלת הדי ומה משמעות ההסתיידויות האלו. תודה מראש

שלום רב, רובן של הקשריות בתירואיד הינן שפירות אך מעל גודל של כ 1סמ אנו ממליצים ניקור שלהן לביופסיה. ממליץ לתאם את הבדיקה במרפאתינו באסותא שם מתבצעת ע"י מיטב הרופאים בתחום זה והתוצאה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (03-7645464).

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)