עוד שאלה בבקשה ברשותך

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/05/2019 | 20:24 | מאת: מיכל

כשהגעתי לרופא לא כאבו לי האוזניים אלא הגרון בלבד. הוא לא שאב כלום, הוא בדק את האוזניים עם אוטוסקופ שהקונוס היה ארוך מאד ובקצה יש אור. (כנראה יש כמה אורכים של קונוס אתה בוודאי יודע) בדיקה שיגרתית בלבד. הבדיקה לא כאבה, אחרי כמה זמן התחיל לי כאב זוועתי באוזן עד עכשיו בצד שמאל גם כשאני מורידה את הראש כאב חזק מאד מרגיש לי כאילו תקוע לי שם משהו. לעולם לא סבלתי מכאב אוזניים. יש מצב שמבדיקה כזאת פשוטה בטעות רופא יכול לעשות נזק. אולי הקונוס ארוך והכניס בזוית לא נכונה טעויות קורות. במידה וזה ימשיך מקווה שלא, אני כנראה אגיע אליך לבדיקה. אשמח לדעת האם הבדיקה הזאת יכולה במידה ויש שעווה לדחוף אותה פנימה. סליחה על אורך השאלה ושוב תודה רבההה

.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)