בדיקת רופא א.א.ג גרון ואוזניים

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/05/2019 | 00:05 | מאת: מיכל

שלום ותודה מראש, מיום שבת כואב לי הגרון בצד ימין כמו דקירה שאני בולעת את הרוק או האוכל כאבי תופת וגם הקרין לאוזן. הלכתי היום לרופא שבדק אותי עם מראה ואמר לי שיש לי פתח כזה ענק שאפשר לראות את הוושט , הקיבה והכל עד למטה. כמו כן שמתי לב שהכניס את המראה ממש עמוק לתוך הגרון. אחר כך בדק לי את האוזן עם מכשיר ואור שהוא נראה לי מאד ארוך.... 2 שאלות דחופות אליך בבקשה נכנסתי לחרדה, האם המראה יכולה לגעת במיתרי הקול או בוושט או באיבר אחר בגרון ? אולי בטעות? מפני שיצאתי ממנו ויש לי גירוי בגרון שלא היה לי לפני הבדיקה, כאבים בוושט, צרבת ואני מכחכחת בגרון וקשה לי לדבר פתאם. והאם הבדיקה באוזן עם המכשיר שהוא היה מאד ארוך אוטוסקופ יכול להגיע ולפגוע בעור התוף? אנא תשובתך בהקדם,, תודהה רבה רבה,,

שלום רב, ראה תשובתי בפורום גידולי ראש צוואר. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)