תוצאות אולטראסאונד צוואר ובלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/05/2019 | 16:20 | מאת: בר

שלום. אשמח לעזרה בהבנת תוצאות בדיקת האולטרסאונד צוואר ובלוטות הלימפה שעשיתי לאחרונה. הבדיקה נעשתה עקב קוצר נשימה מזה כשנה (ריאות ולב נשללו, מערכת העיכול הבאה בתור). בלוטת המגן בגודל תקין. מימין קשריות ציסטיות זעירות עד 3 מ"מ, ציסטות קלואידליות - TR1. משמאל קשריות ציסטיות עד 4 מ"מ - TR1 בתודה, בר

שלום רב, לא משמעותי. למעקב אנדוקרינולוג בלבד. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)