מה המונח הזה אומר???

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/05/2019 | 15:17 | מאת: דוד

שלום, ביצעתי us צוואר וus באיזור הלחי השאלה שלי היא כזאת: ברוב הבדיקה נצפו בלוטות לימפה בגודל כך וכך או קישריות קטנות מאוד (תקין לדברי הרופאה) אך היה נתון שרשום נצפתה בלוטה תת עורית מה זה אומר? מבחינה הגיונית מה זה אומר המונח הזה שזה תת עורי?אני מבינה שזה מתחת לעור מין הסתם אבל אם זה לא תת עורי אז מה זה יכול כן להיות?

שלום רב, תת עורי מסמל רק מיקום מתחת לעור. יש להגיע לבדיקת רופא ומישוש הגוש בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)