פענוח אולטרסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/05/2019 | 10:29 | מאת: שי

היי, ביצעתי אולטרסאונד צוואר מצטטת את הפרמרטים שנראים לי חריגים בלוטת המגן איסטמוס : לא מורחב, מרקמו אחיד. אונה שמאלית: לא מוגדלת, ולא הומוגנית עם מספר רב של קישריות היפואקוגניות קטנות מאוד. אונה ימנית: לא מוגדלת, ולא הומוגנית עם מספר רב של קישריות היפואקוגניות קטנות מאוד. נצפתה קשרית בגודל 0.9 ס''מ איזואקואי

שלום רב, לא נשמע מדאיג. יש לגשת לאנדוקרינולוג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)