אחרי כריתה חצי בלוטה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

29/04/2019 | 09:37 | מאת: limi

שלום האם עקב כריתה של חצי בלוטה הלב יכול להפגע? דופק מהיר פתאומי אחרי מאמץ יכול לנבוע מTSH נמוך/גבוה? האם זה מסוכן? תודה

שלום רב. לא כל כך. רק בתקופה מאוד קרובה לניתוח. ייתכן רק אם הוסיפו טיפול ביוטירוקס....יש לגשת לאנדוקאינולוג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)