Pth- בדיקה גבוהה במיוחד- נער בן 13

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

17/04/2019 | 22:10 | מאת: אור

מזה כמה חודשים נער בן 13 סובל מרמת pth גבוהה במיוחד . רופאיו לא ידעו בדיוק על מה להצביע..ביצע אולטרסאונד ושם עלה ממצא מדאיג ממש לפיו קיים קשר היפוקגוני 0.3 בגודל חשוד לבלוטת פרא- תיאוריד- כך נכתב. מה זה אומר?? האם חייב לבצע ניתוח??

שלום רב. חשובה גם רמת הקלציום בדם ובשתן. רקמעם בדיקות אלו נוכל לומר שצריך אכן ניתוח. גם אם כן מדובר בניתוח פשוט ויעיל. כמעט ללא סיבוכים כלל. היום אני עושה חלק מניתוחים אלו ללא חתך חיצוני. בצעו את בדיקות הדם ותוכלו להגיע ליעוץ במרפאתינו. בברכה. דר אבי חפץ. מנהל היחידה לניתוחי ראש צוואר באסותא 037645464

18/04/2019 | 08:12 | מאת: אור

ראשית תודה על.התשובה המהירה. ניתוך להסרת הבלוטה כולה? או רק את הממצא? זה יכול להיות סרטני,? וכמו כן אשמח לקבלת פרטים לקליניקה שלך..

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)