שאלה בנוגע בלוטת לימפה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/04/2019 | 20:25 | מאת: שיר

שלום רב, אשמח להבין משהו כמו שצריך. לפני כמה חודשים ביצעתי אולטרסאונד צוואר שבו היה כתוב נמצאו מספר בלוטות לימפה בגודל 6 ממ. הרופא אאג אמר שהאולטרסאונד תקין. לפני חודש עברתי ללא קשר אולטקסאונד לגבי בלוטה בלחי שהבודק כתה נמצאה בלוטת לימפה בגודל 5 ממ השאלה שלי היא למה הוא לא הצליח לראות את מבנה הבלוטה? למה לא יכל לראות אם יש זרימת דם הסתיידות היפקואגני וכל המונחים הללו? מה זה אומר שהתשובה היא כזאת בלי כל תיאור המבנה? שלא הצליח לראות? שזה תקין? אשמח להסבר מפורט שאבין .תודה רבה מראש

שלום רב. התאורים ששאלת עליהם מתוארים יותר בגושים בתירואיד. אם בלוטות הלימפה נראות במבנה תקין זה מספק. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)