מחנק בגרון וצאוור מנופח

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/04/2019 | 14:08 | מאת: אנונימית

מיזה חודשים שאני סובלת ממחנק בגרון ותחושה שבאלי כל הזמן להשתעל שזה יצא יומיים כבר אני מרגישה ששני הצדדים של הצאוור מנופחים ממש וכואב לי גם כל מידע באינטרנט מוביל לסרטן בלוטת התריס..אין תורים פנויים כרגע לרופא ואני ממש סובלת אני בוכה כל הזמן ומסחוררת ועייפה ולא יודעת מה לעשות איך להקל על זה זה מפריע לי לתפקוד היומי אני בת 26 עם עבר של תת פעילות מטופלת באלטרוקסין שנתיים ולאחר שנתיים הפסיקו לי את הטיפול בטענה שזה עבר עבר 4 שנים כבר מאז הפסקת הטיפול כבר תקופה ארוכה שאני סובלת מסחרחורות ועשיתי את כל הבדיקות האפשרית לזה הכל תקין ועכשיו נוסף לי המחנק הזה אשמח לדעת מה לעשות לאן לפנות בדחיפות

שלום רב, לא נשמע קשור לסרטן. יש לפנות לרופא מטפל ולבדוק תפקוד הבלוטה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)