בלןטת תריס קשרית בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/03/2019 | 21:39 | מאת: ציפ

נעשה u.sניקור בלוטת תריס שמאל. נרשם קשר איזואיקואי 2.2ס"מ שמאל.חשד סונוגרפי בינוני.תיאור מלחיץ טרם התקבלה הביופסיה. מה זה אומר...תודה למענה

שלום רב, דווקא גוש איזואקוגני הינו פחות חשוד אך יש להמתין בסבלנות לביופסיה שקרוב לודאי תהיה תקינה. אם תקינה ממליץ מעקב מסודר ע"י אנדוקרינולוג וע"י US אמין. ניתן לבצע US במסגרת הקופות או הביטוחים במרפתאינו באסותא ע"י רופאים מובילים בתחום (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)