בלוטה שומנית שאלה...

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

09/03/2019 | 14:23 | מאת: שרון

שלום,יש לי כבר שנים 2 בלוטות שומניות בשני צידי הצוואר (רכמות רכות) לפני כמה שנים באולטרסאונד הן ניצפו בגודל 2.5 ועכשיו בפחות,אני ממש יכולה לתפוס אותם עם היד ולשחק איתם ואני מרגישה שכל כמה זמן הן גודלות וקטנות וודאי. האם הגיוני שבלוטת שומן בצוואר תגדל ותקטן?

09/03/2019 | 14:24 | מאת: שרון

וודאי זה בלוטות שומן לפי האולטרסאונד כבר כמה פעמיים שביצעתי

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ להגיע לבדיקת אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)