בלוטת לימפה תת עורית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/02/2019 | 12:38 | מאת: חן

שלום רב ביצעתי אולטרסאונד בלסת התחתונה כי הייתה לי שם גולה קטנה. שמעתי את הטכנאי שביצע אומר הודגמה בלוטת לימפה תת עורית קטנה בגודל 5 ממ .ואמר שהבדיקה הסתיימה . מה זה אומר למה לא אמר מה המבנה של הבלוטה וכו? יש למה לדאוג?

שלום רב, הבודק אמור לדעת אם הבלוטה נראית תקינה אך נשמע שכן. ממליץ לחזור לרופא המפנה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)