בלוטת המגן בצד שמאל של הצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/02/2019 | 18:23 | מאת: Zip

בבדיקה הממצא קשריות בקוטב תחתון של אונה שמאל בקוטר 1.6סמ רובה סולידי עם אזורי התנזלות בתוכה.היפואקואית ללא עדות הסתיידות. מה עושים עם זה מפחיד/מלחיץ.מתאים ל tr3. גיל 67 אישה.תודה למענה.

שלום רב, לא מפחיד ולא מלחיץ. בד"כ הגושים האלו שפירים וגם אלו שלא- ניתנים לטיפול בקלות. ישנה קשרית בתירואיד שבגודל מעל 1סמ ולגן מצריכה בירור שיכלול ניקור של הגוש לביופסיה תחת US. ממליץ לבצע במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והפתולוגיה הראשונית ניתנת במקום. תורים זמינים (03-7645464) בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

23/02/2019 | 13:25 | מאת: Zip

תודה חמה לד"ר אבי חפץ למענה המהיר .באם ניתן להגיע אליך עם הפנית קופ"ח מכבי דרך רופא משפחה??

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)