ייעוץ אולטרסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/02/2019 | 16:19 | מאת: אני

שלום רב, ביצעתי אולטרסאונד צוואר ולדברי הרופא אאג הכל תקין. שאלתי אותך בפורום על התוצאה ורשמת לא נשמע ככ מדאיג אך מצריך בירור.אני מרגישה לא שלמה והייתי רוצה לבדוק את זה בus איכותי,השאלה שלי אם אני יכולה להתקשר למרפאה שלכם ולקבוע תור בלי הפנייה מהרופא?

שלום רב, ניתן לקבוע תור עם ההמלצה שלי מאתר זה. בהצלחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)