תוצאות סונאר צוואר,תודה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/02/2019 | 16:06 | מאת: יובל

היי, שאלה מדוע הבודקת כתבה הודגמו מספר בלוטות לימפה בצד ימין ושמאל של הצוואר עד גודל 5 מ''מ למה היא לא רשמה את המבנה שלהם? יש בלוטות שהus לא יכול לראות את המבנה שלהם? ומה ההבדל בין קשרית לבלוטת לימפה? תודה מראש

שלום רב, קשריות ובלוטות- שמות זהים. לגבי הבדיקה- לא נשמע מדאיג. נעתן לחזור על ה US כדי לחדד שהבלוטות במבנה תקין אבל נשמע שהן אכן תקינות. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)