אולטרה סאונד צוואר תוצאות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/02/2019 | 15:37 | מאת: זוהר

שלום, אם נמצאו באונה שמאלית וימנית מצטטת: מספר רב של קשריות היפגואקניות קטנות מאוד זה אומר משהו? מעקב? תת פעילות?יתר פעילות מה זה אומר היות והן קטנות מאוד? יתכן ויעלמו מתישהו?

שלום רב, הממצאים הינם סה"כ לא משמעותיים. יש לדאוג למעקב שיכלול תפקודי תירואיד ו US אחת לחצי שנה עד שנה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)