בלוטה שמורגשת מוזר בלחץ

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/02/2019 | 11:04 | מאת: שני

היי, לפני כשבועיים במישוש הבחנתי בצוואר בחלק התחתון מצד ימין בלוטה שזזה אבל ממש צמוד אליה כמו בלוטה נוספת קטנה שאני תופסת את העור אני מרגישה את הבלוטה וממש אותה ביחד צמוד אליה אבל קטנה וגדולה (לא מחוברת בהרגשה,אבל כצעט מחוברת ) עשיתי אולטרסאונד לפני כמה חודשים וזה תקין,האם לבדוק את זה? יש לי עוד בלוטות אבל הם לא הרגישו כמו זאת

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ לפנות לרופא משפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)