בלוטות לימפה בצווא שאלה כלליתום

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/02/2019 | 19:24 | מאת: חן

שלום, יש לי בצוואר מלא בלוטות לימפה מורגשות שזזות עשיתי לפני כמה זמן אולטרסאונד צוואר והיה תקין ללא ממצא חריג. השאלה שלי האם יש לכולנו בלוטות לימפה מורגשות? אני אחת שמחפשת כל הזמן בלוטות בצוואר ומשום מה מוצאת כל פעם "בלוטות חדשות" גם למטה בצוואר "התחתון)גם למעלה בצידי הצוואר ממש בלוטות שזזות.לכולם זה ככה? למה זה מרגיש לי כאילו רק לי יש יחסית הרבה בלןטות בצוואר?

שלום רב, בלוטות לימפה קיימות אצל כולנו. כשמוגדלות מידיי יש לבדוק ע"י US. ממליץ לפנות לרופא מטפל להחלטה על הצורך בבירור. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)