בלוטה במיקום מוזר-אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/02/2019 | 09:05 | מאת: דורית

שלום ד''ר ביצעתי אולטרסאונד צוואר כי הבחנתי בבלוטה שזזה מתחת לסנטר-בכל אופר האולטרסאונד הראה שהבלוטה קטנה ושמונית והשאר עם בלוטות קטנות תקינות. אני תמיד ממששת את הצוואר שלי ואת האזור ושוב גיליתי בלוטה אבל במקום מוזר ממש בצד הצוואר למטה קשה לי קצת להסביר אבל היא לא בדיוק בקו ישר עם האוזן למטה היא בקו ישיר מאחורי האוזן והיא ממש באזור הצוואר התחתון השאלה שלי אם היא תפסה את המיקום הזה באולטרסאונד,מגיעים לאזור הזה באולטרסאונד צוואר? או שלבדוק גם את זה?

שלום רב, ניתן להגיע ב US לכל מקום בצוואר במידה ומחפשים. מציע לגשת לרופא אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)