חייבת להבין משהו....

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

29/01/2019 | 13:36 | מאת: חן

היי ד''ר שאלתי אותך לא מזמן בפורום על תוצאות אולטרסאונד אמרת שהתוצאה תקינה למעט בלוטות מצידי קני הנשימה עד גודל 0.5 ס''מ חייבת לומר לך שהרופא משפחה אמר שהכל תקין אך לאור הדברים שאמרת התעקשתי ללכת לא.א.ג שאמר בפירוש שהכל תקין הסתכל כמה וכמה פעמיים על התוצאה,בנוסף אמרתי לו על התשובה שלך באתר והתעקש שתקין לגמרי ורק מעל 1 ס''מ מנקרים . מישש לי את בלוטות הצוואר אמר שהכל גם תקין. אני באמת חצויה כרגע מצד אחד רופא אומר לי שהכל תקין מצד שני יש את התשובה שלך שאני מפחדת להמשיך עם הכל תקין מה עליי לעשות?

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. ממליץ לפנות לרופא אאג שיעבור על כל החומר אך בכל מקרה לא נשמע משהו מאוד מדאיג. הייתי מבצע US איכותי במרפאתינו להרגעת והבהרת המצב. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)