בלוטות נפוחות בצוואר במשך יותר מחודש וחצי.

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/01/2019 | 20:28 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 18. לפני חודש- חודש וחצי , הייתה לי דלקת בשן בינה, שהובילה לדלקת בגרון, טופלתי באנטיביוטיקה, והדלקת גרון ובשן עברו כבר שבוע - שבוע וחצי . מאז, (אני חושבת שזה מאז , כמעט בטוחה) התנפחו לי הבלוטות באותו צד, מתחת ללסת ואחת בצוואר ליד העורק . עד לפני יומיים זה לא ירד עדיין, אבל זה גם לא גדל זה נשאר אותו דבר. אתמול קמתי עם חום 38.5, צמרמורות, צינון ומלא ליחה. מרגיש כמו צינון רציני או שפעת, ןמאז אותן בלוטות מרגישות לי יותר נפוחות וגדולות ממה שהן היו... הלכתי לרופא, שלח אותי לאולטרסאונד ועשה לי משטח גרון. השאלה שלי היא , אם אני אמורה לחשוש ? יכול להיות שפשוט הבלוטות התנפחו מאז אותה דלקת קשה בשן שהייתה לי ולא ירדו עד עכשיו, ובגלל שאני חולה עכשיו הן גדלו טיפה? אני דואגת ממש....

שלום רב, לא נשמע מדאיג אלא יותר כפי שאמרת. ממליץ עדיין לבצע את ה US. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)