פיענוח אולטרסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/10/2018 | 21:32 | מאת: יעל

ממצאי אולטרסאונד בלוטת התריס- באונה שמאלית הודגם נודול6 מ"מ תת הדי מסויד בשוליים.לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר משני הצדדים. האם מצריך ללכת למומחה או רק למעקב בעוד 6 חודשים כפי שרופאת המשפחה המליצה .תודה

שלום רב, ניתן להסתפק במעקב. מומלץ שה US יבוצע במקום איכותי כדי לא "לפספס" פרמטרים חשובים. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)