אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/10/2011 | 03:06 | מאת: יעל

אני מטופלת יומית ב-50מק"ג אלטרוקסין.גם לי לאחרונה התחילו כאבים בפרקים.ויתכן שזה בעקבות החלפת הכדור. יש לי תור בתאריך 27.10 לאנדוקרינולוגית. האם יכול להיגרם נזק אם אפסיק לקחת את הכדורים עד תאריך הזה ?

שלום רב, לא הייתי מפסיק את הכדור. ניתן לבצע בדיקת תפקוד הבלוטה דרך רופא מטפל ולראות אם יצאת מאיזון. כנראה לא קשור לכאבי הפרקים. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)