פענוח בדיקה הדמיה סוג בדיקהus תירואיד/צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/08/2018 | 18:49 | מאת: יעל

אונה מימין apבקוטר 24 מ"מ אונה מוגדלת מרקמה אחיד הודגמה קישרית מעורבת גהולותיה מעט חדים 16*32 מ"מ איסטמוס ברוחב תקין האם יש מקום לדאגה אני לאחר 6 שניים מסרטן השד ברוך השם בריאה אשמח לקבל תשובה לפלאפון

שלום רב. קשריות בבלוטת המגן שכיחות ורובן שפירות. ללא כל קשר לממצאים בשד. מומלץ ניקןר של הגוש לביופסיה. ניתן לבצע במהירות וביעילות במרפאתינו באסותא עי מיטב הרופאים. תשובה ראשונית ניתנת במקום (037645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)