תשובה של ניקור בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/08/2018 | 08:31 | מאת: es

בניקור של קשריות באונה שמאל רשום: קשריות שמאלי מעט היפואקוגניות עם הסתיידויות, אשמח לדעת מה אומר? רק כדי להירגע עד הפגישה אצל הרופא

שלום רב, אם הקשרית מעל 1 סמ אז יש צורך בביופסיה שלה. אם קטנה מ 1 סמ ניתן להסתפק במעקב בלבד ע"י אנדוקרינולוג. ניתן לבצע US וניקור תית US במרפאתינו באסותא שם מבוצעת ע"י שניים מהרופאים המובילים בתחום זה בארץ והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)