אנפלסטיק קרצינומה האם ניתן להסיר את הגידול?

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/06/2018 | 13:05 | מאת: יוחנן מ

שלום לאימי התגלה סרטן מסוג אנפלסטיק - כרגע הגוש מפריע לבליעה תקינה של אוכל רגיל האם ניתן להסיר את הגידול כדי לשפר את איכות החיים? מצ"ב CT ובדיקה פתולוגית תודה

שלום רב, גידול זה קשה לניתוח ובמרבית המקרים הטיפול הינו קרינתי או כימותראפי. לא רואה צילומי CT מצורפים אך לקביעת נתיחות יש צורך ראשית בבדיקת החולה. ממליץ לפנות למנתח ראש צוואר עם הצילומים לבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)