אנפלסטיק קרצינומה atc

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/04/2018 | 08:33 | מאת: פנינה

שלום אבי אוהחן לפני מספר ימים עם ATC האבחנה טרייה ועדיין עושים בדיקות. היום הוא צפוי לעבור פאט סיטי השאלה אם בארץ יש מישהו שהחלים מסרטן זה ואם ידוע על תרופות ניסיוניות. אשמח ללמוד ממישהו ששרד אותו מה הוא עשה תודה מראש

שלום רב, במידה והגידול עדיין לא גדול במיוחד- וניתן לכרתו- זוהי אופציה מועדפת. במידה ולא, ובד"כ לא ניתן לכרות את הגידול, אז מומלץ להגיע לאונקולוג מטפל לטיפול משולב של קרינה וכימותראפיה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

22/04/2018 | 10:06 | מאת: pnina

היי תודה על תשובתך אני מנסה לקבוע תור דחוף אלייך אך אין תורים עד שבוע הבא וכרגע נקבע לו תור לבית חולים ביום רביעי אנו ממש מבקשים להגיע אלייך לפני ולבדוק אפשרות שאתה תנתח נאמר לנו שאין הרבה זמן לבזבז לכן אנו לא מבטלים את התור שכרגע נקבע

שלום רב, תגיעו אליי לבדיקה ביום שני הקרוב ב 10.00 עם הרבה סבלנות. אראה אתכם בין החולים האחרים. נסו להשאיר הודעה לאנה כדי שתתאם את התור באופן מסודר (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)