תוצאות ניקור בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

12/03/2018 | 12:24 | מאת: נרדין

תוצאות ניקור בלוטת תריס: קשר היפואקאוי 1 ס"מ האומה שמאלית של בלוטת תריס. בסיכום ללא סיבוכים מיידים. מה המשמעות של התשובה? עצם הדבר שהקשרית גדלה עם השנים לא מעורר חשד? וגם הנפיחות שיש לי בצוואר כולו באזור תחתון במיוחד מדאיג אותי.. ולפעמים חשה מין כאבים ודקירות. ממה זה יכול לנבוע ? גם כל הזמן אני חשה כאילו משהו תקוע לי בגרון בית בליעה? עם כאבים. איך אפשר לטפל בעניין זה תודה

שלום רב, בוצע כנראה ניקור הקשר אך אין תשובה. יש לברר תשובה פתולוגית. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)