ניקור בלוטת תריס. ייעוץ

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

02/03/2018 | 21:49 | מאת: נרדין

שלום יש לי קשרית שידועה משנים הייתה לפני כמה שנים 5-6 מ"מ האומה שמאלית. ב 2017 גדלה ל 8מ"מ. . בדק אותי א.א. גרון בגלל הנפיחות שיש לי בצוואר וגם בתק' האחרונה הנפיחות יותר בולטת וכוללת.. יש לציין שאני חשה לפעמים כאבים בצוואר מים דקירות.. ממצאי א. א. גרון בבדיקה ידנית:בליטה מוגדלת צוואר נמושה. שלח אותי הרופא לFAN. בבדיקה יצא הקשרית גדלה ל 1 ס"מ . עצם ההשתנות של הקשרית מדאיג אותי..וגם הנפיחות והמטרה של הצוואר. האם זה בהכרח קשור לסרטן בבלוטת תריס. תודה על המענה והטיפול המהיר

שלום רב, קשרית שגדלה בתירואיד מחייבת בירור. הבירור האידיאלי הינו US של הבלוטה וניקור שלה. חייבים שגם ה US וגם הניקור יבוצעו באיכותיות. ממליץ על תור במרפאתינו בה בודקים רופאים מהמובילים בארץ. הבדיקה במהירות והתשובה הראשונית ניתנת במקום (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

11/03/2018 | 18:42 | מאת: נרדין

תוצאות ניקור בלוטת תריס: קשר היפואקאוי 1 ס"מ האומה שמאלית של בלוטת תריס. בסיכום ללא סיבוכים מיידים. מה המשמעות של התשובה? עצם הדבר שהקשרית גדלה עם השנים לא מעורר חשד? וגם הנפיחות שיש לי בצוואר כולו באזור תחתון במיוחד מדאיג אותי.. ולפעמים חשה מין כאבים ודקירות . ממה זה יכול לנבוע ?? תודה

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)