צרידות אחרי ניתוח פארתרואיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/02/2018 | 20:01 | מאת: ח

ערב טוב אני בת 46 - השבוע ביום ראשון עברתי ניתוח פראתרואיד להסרת האדנומה בבלוטת יותרת התריס. היה מאד קשה. ומאז אני צרודה וקצת הצוואר נפוח האם הקול יחזור בהקדם והנפיחות תרד לדעתך. כמובן ביום שני יש לי ביקורת אצל הרופא המנתח. תודה

שלום רב, תיאלצי להמתין לבדיקת המנתח. תלוי מאוד מה היה בדיוק בניתוח. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)