תוצאות US בלוטת התריס וצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

23/01/2018 | 12:07 | מאת: הדר

שלום רב. אני נמצאת במעקב כבר כמה שנים עקב 2 ציסטות ממשני צידי בלוטת התריס. אני בת 34 שילדתי בשנה האחרונה . להלן תשובות המעקב האחרון שעשיתי . האם יש מקום לדאגה ? האם צריכה להסיר את הבלטה שגדלה ? להלן תשובת ה US: אונות התירואיד הודגמו בגודל .הדגמו ציסטות על פני שתי אונות - מימין - עד 1,3 ס"ם /עם מחיצה/ - הגדלה קלה בהשוואה ל 2015- מומלץ מעקב משמאל - עד- 0,2 ס"ם לא הודגמו קשריות באונות התירואיד. איסטמוס בגודל ו מרקם תקין בבדיקת דופלר זרימת הדם בגדר הנורמה US צווארי ============== בצוואר לא נצפו קשרי לימפה מוגדלים או פתולוגיים מחכה לתשובתך תודה !

שלום רב, ראו תשובתי בפורום גידולי ראש צוואר . בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)