פענוח ממצאי אולטראסאונד בלוטת מגן+צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

19/11/2017 | 23:31 | מאת: דנה

שלום רב מבקשת עזרה בפענוח תוצאות אולטראסאונד בלוטת מגן + צוואר. מצורף מסמך עם התשובות. תודה מראש דנה

שלום רב, לא רואה קובץ מצורף. נא שלחי שוב. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

20/11/2017 | 22:08 | מאת: דנה

הי אני סובלת מתת פעילות בבלוטת התריס -השימוטו. באולטרסאונד של הצוואר באונה השמאלית של בלוטת המגן ברוב שטח האונה נגע בעל הדיות מעורבת ברובו היפראקוגני בקוטר 4.1 ס"מ. אין הסתידויות פטולוגית. לא הודגמו קשרי לימפה פטולוגיים. האם זה קשור להשימוטו?

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)