מה עלי לעשות ואיזה טיפול וממי לטפל דחוף מפחדת שיש לי סרטן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/10/2017 | 23:08 | מאת: רבקה כהן

סובלת מעבר שנה כאבי בטן חזקים מעוד בחלק התחתוןבזמן לפני ואחרי אוכל ומהלך היום.ונוסף יש לי לפעמים תקופה ארוך ולפעמים קצר התנפחות בטן כמו אישה ברהיון ויש לי גזים שלשולים מכל העצבעים אדום וצהוב בעיקר היה לי תקופה לפני 10 חודש שהיה לי חום ועצירות של שבוע בלי ללכת לשירותים כולל גדולים וקטנים ואחרי שבוע התחלתי ללכת לשירותים אבל בצורה מפחיד היה לי שלשול נוזלי הרבה ושכחתי עושה גדולים היתי עושה בצבע האפור שחור הלכתי לעשות בדיקות ואמרו שהכל בסדר מה עליי לעשות

25/10/2017 | 23:10 | מאת: רבקה כהן דורה

תשובה

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. יש לפנות לרופא מטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)