us צוואר -תוצאות בדיקה-מה עלינו לעשות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

04/10/2017 | 21:27 | מאת: טל

האונה הימנית ברוחב של 21 מ"מ, נודל דומיננטי בקוטב התחתון של האונה הימנית, בקוטר של 22 מ"מ, זרימת הדם בבלוטת התריס אינה מוגברת. לסיכום: נודל דומיננטי מימין- דורש בירור היסתולוגי. מה הכוונה ומה עלינו לעשות? תודה

שלום רב, השלב הבא הינו ניקור של הגוש לביופסייה עם מחט עדינה תחת הכוונת אולטרסאונד. ניתן לבצע באסותא במרפאתינו שם הניקור מבוצע ע"י רופאי אולטסאונד מקצוענים מהטובים בארץ והתשובה הראשונית ניתנת במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)