בדיקת אולטרה סאונד צווארית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/09/2017 | 10:02 | מאת: אנונימי

שלום, בבדיקה נמצא כי לבלוטת התריס מרקם גס במקצת ובדיקת הדופלר מראה זרימת דם מוגברת, אני בלחץ.. האם הדבר מעלה חשש לסרטן?

שלום רב, לא התוצאה אינה חשודה לסרטן. למעקב אנדוקרינולוג ותפקודי תירואיד בלבד. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)