בירור לגבי אולטרה סאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/09/2017 | 11:56 | מאת: רונית

אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס. באולטרה סאונד שביצעתי התשובה בלוטת המגן- האונות מרקם בלתי הומוגאני דיפוזי והיפואקוגני. הודגמה לימפואדנופטיה קלה שפירה תת ליסתית עד 5 ממ עד 13 ממ שינויים במרקם בלוטת התריס מה זה אומר בתודה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. למעקב רופא מטפל בלבד. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)