אולטרסאונד צוואר שעברתי השבוע

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

29/08/2017 | 22:47 | מאת: אולטרסאונד צוואר

שלום, עברתי אולטרסאונג עקב גוש שמצאתי בצווארי. הייתי מעוניינת לפענות התשובה שקיבלתי לגביו.

שלום רב, לא הבנתי. היכן התשובה? בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)