אולטרסאונד צוואר ותרואיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/08/2017 | 20:55 | מאת: דור

עשיתי אולטרסאונד צוואר התוצאות. בלוטת מגן:אונה ימנית: גודל תקין -מרקם מעט מגורגר. איסטימוס: 3.9 סמ מעט מעובה אונה שמאלית: גודל תקין-מרקם מעט מגורגר.. האם זה תקין? (מה זה המרקם המגורגר?ושהאיסטימוס מעובה?)

שלום רב, סה"כ נראה שהבדיקה תקינה. ממליץ לחזור לרופא המפנה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)