תוצאות בדיקת US צוואר - אישה בת 35

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

20/08/2017 | 23:57 | מאת: שאול

קיבלתי תוצאת בדיקת US של בלוטת התריס ונמסר לי כי בלוטת התריס אינה מוגדלת , בעלת מבנה אחיד. בקוטב העליון של האונה השמאלית הודגם גוש בקוטר של 22 ממ , תת הדי, סולידי, א-וואסקולארי , עם הסתיידויות גסות. זרימת דם בתוכה אינה מוגברת. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות דו צידי. המלצה : בירור היסטולוגי . אשמח לפרשנות מקצועית בבקשה . אני קצת לחוצה מההודעה. תודה!

שלום רב, נראה שהממצא לא מדאיג אך בהחלט מצריך ניקור וביופסיה תחת הכוונת US. מומלץ לבצע במקום איכותי כגון במרפאתינו בארם ע"י מיטב המומחים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)