תוצאות אולטרה סאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/06/2017 | 18:54 | מאת: אבי

שלום באולטרהסאונד צוואר קיבלתי את התוצאות הבאות בלוטת המגן אינה מוגדלת, עם ווסוקלריזציה תקינה. באונה ימנית הודגם קשר היפואקואי בקוטר כ 1.6- ס"מ, עם זרימת דם היקפית בעיקר . אונה שמאלית ללא קשרים מוגדרים. בלוטות הרוק התת לסתיות והפרוטיס תקינות. ללא לימפואדנופטיה בצוואר הקדמי. מה משמעות התוצאות? תודה מראש

שלום רב, ישנו כאמור ממצא בבלוטת המגן. ההמלצה בממצא בגודל מעל 1 סמ הינה לניקור שלו תחת הכוונת US. ממליץ לבצע את הבדיקה במקום איכותי (ניתן במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י שני רופאי US מעולים והתשובות הראשוניות במקום- 03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)