סטטיסטיקה של תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/10/2011 | 16:26 | מאת: בילי

היכן ניתן למצוא נתונים על שכיחות תת פעילות בלוטת התריס באוכלוסיה? האם השכיחות גבוהה משל מחלות כמו טרשת נפוצה ואפילפסיה?

שלום רב, ניתן לחפש באינטרנט בנושא Hypothyroidism (דהיינו- תת פעילות בלוטת המגן). בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)